Blog

Medvědi uléhají k zimnímu spánku, my usedáme k počítačům

„Okurková“ sezóna je minulostí. Diáře se plní schůzkami a pracovní plány nedávají prostor k zahálce. Listopadové číslo zpravodaje nechá nahlédnout do zákulisí dění v NewLinku, představí vylepšenou verzi AStocku Pro aplikace pro online skladové hospodářství a nebude chybět ani ochutnávka novinek z aktuální verze Allegra.

verze 2.118 a 2.119

Účetnictví

KDF

V předvolbách systému můžete nyní zakázat účtovat neodsouhlasené faktury. Fakturu zaevidovanou v KDF bude v tomto případě nutné nejdříve schválit oprávněnou osobou. Výjimky ze zákazu lze nastavit pomocí oprávnění.

Obchodní doklady

Do poptávek a zakázek jsme přidali příznak indikující původ vzniku v mobilní aplikaci. Lze jej zobrazit i v seznamu řádků dodacích listů. Tuto funkci využíjí B2B zákazníci, kteří umožňují svým obchodním partnerům přístup do systému a chtějí mít přehled, které doklady byly zadány do systému přímo pomocí mobilní aplikace.

Hlavičku v obchodních dokladech si nyní můžete "sklapnout" a získat tak více místa pro zobrazení řádků. Tlačítko zavinutí 🔼 je dostupné z karty Základní údaje.

  • Dodací listy

V aplikaci Položky dodacích listů si nyní můžete zobrazit skytý sloupec Způsob dodání.

  • Poptávky u dodavatelů

V přehledu položek poptávek si můžete zobrazit kromě sloupce Poptávky zákazníka nově i Poptávka od zákazníka - zodpovídá a mít přehled o tom, kdo má na starosti poptávku zákazníka, ke které vystavujete poptávku k dodavateli.

Obchodní případy

Na záložku Doklady jsme přidali tlačítko pro zobrazení dokladů vztahujících se k nákupu a prodeji za daný OP. Jednotlivé doklady se sdružují dle typu dokladu (poptávka u dodavatele, objednávky, příjemky,..) a dostupné jsou sloupce s popisy i částkami. Z jediného místa získáte přehled o dokladech souvisejících s obchodním případem a můžete si nastavit dle potřeby zobrazení sloupců s popisy a částkami za tyto doklady.

A další...

Zpět nahoru

Jdete do toho s námi?
Napište nám.
Nebo zavolejte 8-17 h 731 441 155