Blog

Prodlabali jsme se k nové verzi Allegra

Říjen s sebou již tradičně přináší záplavu oranžových dýní, které jako by vyskakovaly z děr všude kudy chodíme. Dlabeme jak o život, protože „přeci Halloween“. My se mezitím "prodlabali" k další verzi našeho systému s číslem 2.117. Obsahuje nové praktické vychytávky pro podnikatele. Mrkněte na ně.

verze 2.117

Účetnictví

Do seznamu faktur v KDF byl doplněn typ faktury. Ze seznamu je nyní patrné na první pohled, zda se jedná o přijatou fakturu nebo přijatou zálohovou fakturu.

Do tisku účetních reportů jsme doplnili možnost volby období pro rozpočet. Můžete jej využít například pro srovnání rozpočtu a účetního stavu.

Produkty

Do pořizovacích cen produktů jsme přidali standardní export. Dosud jste se mohli setkat s exportem ve formátu vhodném pro následný reimport omezeným na jednoho dodavatele. Nyní lze exportovat pořizovací ceny produktů do tabulky v excelu od všech dodavatelů.

Na kartě produktu na záložce nákup můžete nyní specifikovat minimální nákupní množství. Využít jej můžete například pro objednávání, kdy od určitého počtu objednaných kusů dosáhnete na výrazně nižší cenu. Nejedná se o množství v balení (manipulační množství), ale o množství, se kterým může být spojeno dosažení například výhodnější ceny.

Obchodní doklady

Dodací listy

Na řadách dodacích listů lze zapnout parametr pro aktualizaci prodejní ceny. Cena produktu se bez zvoleného parametru načítá ze zakázky nebo nabídky. Při zaktivnění parametru se ceny přepočítají dle aktuálního ceníku. Tuto možnost ocení zákazníci, kteří pracují s dlouhodobými výhledy zakázek a potřebují zohlednit změnu ceny z výhledu na aktuálně platnou dle ceníku.

Do exportu v seznamu dodacích listů jsme přidali sloupec s celkovou hmotností za dodací list. Reagovali jsme na potřebu zákazníků, kteří tento údaj potřebují pro následný výpočet uhlíkové stopy. Využít jej lze například i při plánování přepravy.

A další...

Zpět nahoru

Jdete do toho s námi?
Napište nám.
Nebo zavolejte 8-17 h 731 441 155