Blog

V rodině Allegro Software je nový přírůstek!

Přestože horké dny lákají nyní spíše k vodě než do kanceláří, máme pro vás novinku, která stojí za pozornost. Mobilní aplikaci AStock pro skladovou evidenci! S využitím chytrého telefonu umožňuje převádět produkty mezi skladovými místy i samotnými sklady a provádět kontrolu správného naložení zboží při přepravě.

Rozšířili jsme tak řadu přenosných zařízení s využitím ve skladu. Kromě čteček čárových a QR kódů Sunmi, které našim zákazníkům nabízíme a na kterých systém primárně testujeme, je nyní možné obsloužit skladové položky mobilním telefonem s fotoaparátem.

Zákazníkům se sortimentem léčiv aplikace umožňuje provádět ověřování pravosti a při následném prodeji měnit stavy balení.

Další užitečnou funkcí je rychlé získání informace o produktu a jeho množství na jednotlivých místech nebo skladech po načtení čárového kódu.

Jako dodatečný bonus nabízí aplikace možnost vyfotit dokument či produkt a uložit jej do složky souborů k následnému zpracování.

Naši programátoři nelení a aplikaci dále vylepšují. Probíhají práce na funkcionalitě, která umožní pomocí načtení čárového kódu vytvořit také příjemku a zboží naskladnit a následně provést kompletní vyskladnění zboží při prodeji.

Aplikace je dostupná jak pro systémy Android, tak iOS pro iPhony.

Agendu skladové evidence kompletně řeší obchodní a účetní software Allegro.

Zpět nahoru

Jdete do toho s námi?
Napište nám.
Nebo zavolejte 8-17 h 731 441 155