Blog

Allegro Software i aplikace AStock Pro představili novinky

Poslední aktualizace systému přinesla několik slibných změn. Posunuli jsme se do fáze testování externího systému na vytěžování dat WFLOW s cílem usnadnit uživatelům získávání dat z faktur. I mobilní skladová aplikace doznala změn. AStock Pro nově nabízí převody položek i výdej zboží online přímo ze skladu. Další novinky naleznete v červnovém zpravodaji.

verze 2.125

Účetnictví

Vytěžování dat z faktur pomocí systému WFLOW

Do Allegra jsme implementovali externí systém pro vytěžování dat ze souborů faktur, který aktuálně testujeme. Následně si zájemci budou moci vyzkoušet komunikaci se systémem WFLOW. Pro obchodní podmínky kontaktujte zákaznický servis.

Obchodní doklady

Doklad v PDF ke stažení přímo ze seznamu

V aplikaci Produkty – nákup, prodej si můžete nyní vybraný doklad stáhnout v PDF formátu přímo ze seznamu, aniž byste museli záznam otevírat a dávat pokyn k tisku. Ke stažení použijte ikonu pro PDF vpravo na řádku záznamu.

Názornější poptávky a objednávky díky přiloženým obrázkům

Stejně jako u prodejních dokladů, si nyní můžete přidat na řádku obrázek produktu i v nákupní poptávce a objednávce. Připojené obrázky lze také tisknout na doklady. Nastavení tisku provedeme za vás, stačí kontaktovat zákaznickou linku.

Snadnější zadávání pokladních dokladů

Funkci Otevřít jako nový záznam můžete nyní použít i pro pokladní doklady. Nový doklad vytvoříte jednoduše zkopírováním údajů z existujícího záznamu. Funkci nelze použít pro storno doklady, platby faktur a platby prodejek.

Systém

Zabezpečení otevřeného záznamu proti přepisu jiným uživatelem

Do první fáze testování vstupuje nová funkce uzamykání záznamů. Využívá se při konkurenčním přístupu více uživatelů k jednomu záznamu. Systém upozorní a nepovolí ukládat změny, pokud je záznam otevřen jiným uživatelem. Pro více informací kontaktujte naši zákaznickou podporu.

A další ...

Zpět nahoru

Jdete do toho s námi?
Napište nám.
Nebo zavolejte 8-17 h 731 441 155