Blog

Letní novinky v Allegru

„Rozmohl se nám tady takový nešvar!“ Postaral se o něj polský jmenovec Allegro, který počátkem června vstoupil na český trh, resp. jeho zákazníci, kteří hledají odpovědi na rozličné otázky na naší zákaznické lince. A protože nás s ním pojí jen zmíněný název, nezbývá, než trpělivě odpovídat a vysvětlovat,… Inu, není Allegro jako Allegro!

Pro vás, naše zákazníky, jsme tu i v letních dnech. Můžete se na nás obracet jak jste zvyklí, telefonicky či e-mailem, vaše dotazy rádi zodpovíme.

Ať už užíváte dovolené na písčité pláži, ve stínu majestátních hor, či v klidném koutu zahrady, přejeme vám, ať se dostaví tolik potřebný odpočinek a načerpáte energii do dalších rušných dnů. Nyní už očekávaný přehled novinek nové verze Allegro Software. Krásné léto!

verze 2.114

Produkty

Formulář pro zadávání nového produktu lze vyplňovat v plné a nyní i zjednodušené verzi obsahující pouze nezbytné a povinné údaje. Otevírá se ze vstupu produkt v obchodních dokladech (tlačítko +). Typ formuláře si lze nastavit v předvolbách systému.

Obchodní doklady

Do zbývajících obchodních dokladů byl přidán vstup pro obchodní případ.

Do řádků obchodních dokladů byl doplněn vstup pro obrázek spojený s dokladem. Automaticky se předvyplní primární obrázek produktu. Obrázek se rovněž kopíruje při kopírování řádků mezi doklady. Nový soubor je možné nahrát na server a případně ho přiložit i k produktu.

Prodejní portál

Přibyla nová možnost okamžité úhrady faktury, a to přes připojený platební terminál.

Fakturace

V seznamu faktur si nyní můžete zobrazit sloupec uhrazeno platebním terminálem a IČ a DIČ.

Dodací listy

V položkách dodacích listů je k dispozici nový sloupec označující zakázky pocházející z e- shopu.

  • Předávací protokol k DL je nová aplikace pro evidenci předání dle DL s možností tisku protokolu, registrace nedostatků a vytvoření požadavku na služby pro nápravu nedostatků.

Zakázky

Hromadná žádost o nákup – číslo zakázky se nově podbarví červeně, pokud v okamžiku založení zakázky má zákazník faktury po splatnosti. Podbarvení funguje, pokud je v předvolbách povolen parametr „Ukládat aktuální částku po splatnosti do prodejního dokladu v okamžiku vytvoření".

Obchodní případy

V detailu obchodního případu se nově zobrazuje:

  • grid pro zadání týmu zodpovědného za obchodní případ,
  • přehled navázaných požadavků na služby.

Přibyla i záložka se seznamem všech navázaných dokladů.

Systém

Našim zákazníkům můžeme nyní poskytnout podporu pro export dat do externích účetních programů. Pomocí tohoto rozhraní bychom chtěli umožnit použití Allegra jako obchodního / skladového systému pro zákazníky, kteří sami nevedou účetnictví, a usnadnit tak předání základních dat externímu účetnímu do jeho vlastní účetní aplikace.

Připojení e-mailů k obchodním dokladům

Naši zákazníci mohou nyní připojovat odeslané e-maily k obchodním dokladům (vč. fakturace). Lze rovněž připojit i příchozí e-mailovou poštu, pokud je zaslána na adresu, kterou spravuje Allegro. Doklad se vyhledává podle čísla dokladu v předmětu i v těle zprávy.

a další ...

Zpět nahoru

Jdete do toho s námi?
Napište nám.
Nebo zavolejte 8-17 h 731 441 155