Blog

Malá ochutnávka připravovaných novinek

Jelikož již delší dobu pracujeme na nových webových stránkách Allegro Software, přinášíme vám teď malou ochutnávku chystaných novinek. Jednou z nich je facelift stávajícího loga. Našim záměrem bylo vnést do loga svěží moderní design při zachování původního významu. Pokud byste nevěděli, tak ruka držící taktovku byla v našem logu již od začátku existence Allegra a s ní tenkrát i heslo "orchestrating your business". Někteří z vás nové logo již vidí jako součást přihlašovací obrazovky do Allegra, oficiálně bude uvedeno současně s novým webem.

Nové logo Allegro Software

verze 2.98

Účetnictví

Do účtování zálohových faktur jsme doplnili tooltip na vstupu dodavatel / zákazník.

KDF

Do seznamu KDF jsme přidali filtr „jen nezaúčtované“. Aplikace KDF k odsouhlasení nově zobrazuje jen nezaúčtované faktury. Objednávku v KDF může měnit i osoba odsouhlasující fakturu.

Obchodní doklady

Do způsobů dodání jsme doplnili volbu „Kontakt s tel. povinný na DL“. Pokud je zvolena, je na dodacím listu povinné zadání kontaktní osoby s vyplněným telefonem nebo mobilem. Na zakázce se tento test vyhodnocuje jen jako varování.

Tooltip produktu na řádku dokladu se nově znovu načte při každém označení řádku (kvůli aktualizaci stavu skladem, zisku, …). Do všech seznamů řádků obchodních dokladů byl doplněn skrytý sloupec s barvou produktu.

Prodejní akce

Nově lze definovat podmínky produktů – typ produktu společně se vztahem společnosti k produktu.

Nabídky

Nabídku, které vypršela platnost, nelze nově kopírovat do následných dokladů.

E-shop 

Moje faktury

  • pokud máte zapnuto ukládání PDF vystavených faktur do DFM při jejich účtování, použije se pro stažení PDF již jednou uložený soubor. V opačném případě se soubor z dat faktury generuje znovu,
  • byl doplněn sloupec „moje číslo objednávky“ (pokud je na některé faktuře vyplněn),
  • byly doplněny toltipy nad textovými buňkami.

Moje dodací listy

  • byl doplněn sloupec „moje číslo objednávky“ (pokud je na některé faktuře vyplněn),
  • byly doplněny toltipy nad textovými buňkami.
Zpět nahoru

Jdete do toho s námi?
Napište nám.
Nebo zavolejte 8-17 h 731 441 155