Blog

Obchodní a účetní program pro jablíčkáře

Hledáte obchodní a účetní software, který hladce poběží na Macu? Allegro Vám toto přání splní. Plně funguje na MacBooku, iMacu i iPadu. Zároveň také běží na všech dalších platformách. Díky cloudu si Allegro zobrazíte na kterémkoliv webovém prohlížeči.

Pro koho je Allegro Software určený?

Allegro je obchodní a ekonomický software provozovaný v cloudu. Moduly účetnictví a finance, majetek, obchodní proces, sklady a evidence, výroba, organizace a řízení jsou schopné pokrýt celý chod firmy. Systém je vhodný pro podnikatele a obchodní či výrobní firmy, které chtějí efektivně řídit svoje firemní procesy. Dokáže pomoci tam, kde původní systém již nedostačuje. S Allegrem spravujete firemní agendy v jednom komplexním systému, a to ve svěžím a moderním designu, třeba i na Macu.

Účetní program pro Macbook

Allegro ♥ MacOs Apple

Responzivní design zaručí, že Vám Allegro poběží na Vašem Macu.  Můžete si dokonce vybrat ze dvou typu zobrazení Mac Dark a Mac Light.

Allegro funguje na platformách Windows, MacOS i Linux a v podstatě na jakékoliv platformě, kde běží webový prohlížeč.
Účetní program pro iOS

Jak vést účetnictví na Macu?

Díky propojení Allegra s iOS a responzivnímu zobrazení můžete vést účetnictví na Macu zcela běžným způsobem. S Allegrem získáte aktuální účetní program pro Mac, který běží online, takže není důležité, jestli sedíte v kanceláří, doma na home office nebo ležíte třeba na pláži. Stačí vám pouze připojení k internetu a máte k dispozici účetní systém, ve kterém najdete vše, co k vedení podvojného účetnictví potřebujete.

Účetní program pro Macbook
Fakturace na Macu a iOS zdarma

Subito – fakturaci zdarma si můžete volně stáhnout na všech zařízeních Apple jako mobilní aplikaci a aplikaci s webovým přístupem. Získáte tím jednoduchý fakturační program pro Mac, který je součástí Allegro Software, pracuje se zákazníky, produkty a poskytovanými službami, vytváří faktury nebo je převádí z připravených nabídek a rovnou odesílá emailem. Pokud vám bude vyhovovat, ale kapacitou dokladů již nebude dostačovat, můžete plynule přejít na plnohodnotnou verzi Allegro Software.

 

Allegro Software na zkoušku

Můžete si volně stáhnout Subito fakturaci zdarma nebo vyzkoušet některý z dalších Allegro balíčků ve formě demo verze.

Pro radu můžete kontaktovat naši zákaznickou podporu.

Zpět nahoru

Dále by vás
mohlo zajímat

Program pro vedení podvojného účetnictví v cloudu

Program pro vedení podvojného účetnictví v cloudu

Vedení podvojného účetnictví je běžnou denní agendou mnoha podnikatelů a firem. Ze zákona musí vést podvojné účetnictví všechny právnické osoby zapsané v obchodním rejstříku a OSVČ podnikatelé,…

Povinnosti pro skladovou evidenci

Povinnosti pro skladovou evidenci

Vedení skladové evidence je základním pilířem každého podnikání. Díky ní máte vždy přehled o tom, co se vám děje na skladě. Vedení skladové evidence ukládá i zákon. Pro koho je povinné a jakým…

Jdete do toho s námi?
Napište nám.
Nebo zavolejte 8-17 h 731 441 155